Something wrong with my rangefinder

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
Yesterday I was out and about shooting my bow and ranging alot of different targets. I noticed there was a little jagged edge in my viewfinder when I looked through it, then over the course of the rest of the afternoon one little jagged spot turned into a bunch. Any idea what's going on with this?

4f61d98ac025c949845cc834d28b2f67.jpg


Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 
OP
M

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
Mines not a Vortex but that looks like the same issue. Did Vortex mention to you what's happening to yours?

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 
OP
M

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
They say they've never seen it before. I called them when the second one started doing it to ask if it could be something Im doing? Thy said there is absolutely nothing I could do to cause it.
So bizarre. Looks like I'll be calling customer service in the morning.

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 
OP
M

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
Did they replace your first one with a completely different new one or did they fix it and send it back?

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 
OP
M

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
I ended up exchanging this one for another brand new one at Cabelas back in June since I was within the 90 days, and the one I replaced it with just started doing the same thing this weekend! Wtf!

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 
OP
M

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
BTW my rangefinder is a Leupold RX1200i TBR w/ DNA. Anyone else have this issue?

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 

dreamingbig

Senior Member
Joined
Feb 29, 2012
Messages
3,053
Location
Washington
BTW my rangefinder is a Leupold RX1200i TBR w/ DNA. Anyone else have this issue?

Sent from my SM-G930V using Tapatalk

I do in my RX... I am sending mine in soon for repair or replacement. It still works but it drives me crazy.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

WRO

Senior Member
Joined
Nov 6, 2013
Messages
2,038
The best way to fix it, is to buy a Leica or sig... Problem solved

Sent from my SM-G920V using Tapatalk
 
OP
M

MuleDeerMike

Senior Member
Joined
Jan 26, 2017
Messages
893
Location
WA State
I do in my RX... I am sending mine in soon for repair or replacement. It still works but it drives me crazy.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Same. Functionality is fine, but it's annoying knowing it's not right.

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
 
Top