Why doesn't my return key work when I am posting to rokslide?

hflier

Senior Member
Joined
Mar 18, 2012
Messages
2,720
Location
Tulsa, OK
When I try to use my return key when posting on Rokslide.com it doesn't work. This is the only site or application which this happens and it just started a few days ago. Anyone else having this issue?
 

mtmiller

Senior Member
Joined
May 20, 2012
Messages
613
Location
Montana
Happens to me as well. There is a corrupt link that blocks the "back button" on my computer. I just "right" click the "back button" and this allows me to bypass those corrupt links. Glad I am not unique in this situation.
 
OP
hflier

hflier

Senior Member
Joined
Mar 18, 2012
Messages
2,720
Location
Tulsa, OK
Windows 7. Been running it the whole time Rokslide has existed. This issue just started a couple days ago.
 

Ryan Avery

Admin
Staff member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
6,736
Just making sure I am getting this right. You hit the return button and nothing happens? Is it giving you the circle of death or nothing at all?
 

mtmiller

Senior Member
Joined
May 20, 2012
Messages
613
Location
Montana
My issue is a static/facebook issue. Doubt it has anything to do with this site, but this is the only place I have the issue?
 

crumy

Senior Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
562
Location
Laramie, WY
What Browser are you using? If you are using Mozilla (firefox) try this clicking on Tool --> Options --> Advanced --> General tab. Uncheck "Use Hardware Acceleration.. May not help but something..
 

Ryan Avery

Admin
Staff member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
6,736
I tweaked the database and a few other things. Let me know if this helped the problem.
 

rodney482

Senior Member
Joined
Feb 27, 2012
Messages
3,176
Log out, clear your cookies, log in

I have also found that Google Chrome is far better for browsing forums.
 

Darin Cooper

Senior Member
Joined
Feb 25, 2012
Messages
944
Location
Idaho
What worked for you guys? I logged out, cleared cache/cookies but am still having this issue :mad: No matter how many times I hit return, I'm still on the same line... Windows 7-64, Internet Explorer 10 (just crammed down my throat... wonder if that's it??) I Had no issues with IE 9 Other guys with issues, check your IE version. I think IE 10 loaded up last week about the time the mysterious enter key issue surfaced for me.
 

Ohio Darin

Senior Member
Joined
Jun 1, 2012
Messages
345
Happens to me as well. There is a corrupt link that blocks the "back button" on my computer. I just "right" click the "back button" and this allows me to bypass those corrupt links. Glad I am not unique in this situation.

I had this same issue and clicked the Compatibility View icon to the right of the web address in my browser and it cleared right it up....
 

Darin Cooper

Senior Member
Joined
Feb 25, 2012
Messages
944
Location
Idaho
I had this same issue and clicked the Compatibility View icon to the right of the web address in my browser and it cleared right it up....

From one Darin to another - thanks brother, that fixed me up!

Back to things working for me!

Coop
 

Latest posts

Featured Video

Stats

Threads
202,577
Messages
2,091,933
Members
50,909
Latest member
AZshooterz
Top